Gmail a trimis mesajele cu câteva ore întârziere

Gmail a trimis mesajele cu câteva ore întârziere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2023

Din cauza unor probleme încă neelucidate, dar, între timp, rezolvate, e-mail-urile trimise cu Gmail au ajuns cu câteva ore întârziere.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Gmail s-a confruntat cu dificultăți tehnice, care au făcut că e-mail-urile trimise de utilizatorii serviciului să ajungă la destinație cu mare întârziere.

Situația constatată de utilizatori a fost diferită. În vreme ce unii se plângeau că au probleme cu conturile personale, iar cele enterprise merg, pe alții problemele îi afectau exact invers.

O româncă preia postul de CEO Vodafone în Cehia CITEȘTE ȘI O româncă preia postul de CEO Vodafone în Cehia

La fel, în cazul unora dintre utilizatori, problemele erau rezolvate după aproximativ două ore, în vreme ce în cazul altor au durat mai bine de patru ore.

Google încă nu știe care a fost cauza problemelor, dar spune că va oferi mai multe detalii după ce va termina de investigat.

Pe Downdetector, peste 700 de oameni au raportat problemele cu Gmail, ceea ce sugerează că nu au fost afectați un mare număr de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
gmail
e-mail