Google a eliminat mai multe bloguri și canale pe YouTube legate de Iran

Google a eliminat mai multe bloguri și canale pe YouTube legate de Iran
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2018

Google, partea a grupului Alphabet, a identificat și eliminat 39 de canale pe YouTube legate de compania de stat Islamic Republic of Iran Broadcasting, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

De asemenea, Google a mai eliminat șase bloguri de pe Blogger și 13 conturi Google+, scrie News.ro.

”Investigațiile noastre sunt în curs și vom continua să oferim constatările noastre autorităților  care aplică legea și altor antități guvernamentale relevante din Statele Unite și alte regiuni”, a anunțat Google pe blog.

FOTO HMD Global lansează Nokia 5.1 Plus. La ce preț este disponibil în România CITEȘTE ȘI FOTO HMD Global lansează Nokia 5.1 Plus. La ce preț este disponibil în România

Marți, Facebook, Twitter și Alphabet ay eliminat sute de conturi implicate în operațiunile de propagandă iraniană.

Google, care a angajat firma de securitate cibernatică FireEye pentru a oferi companiei informații, a anunțat că a detectat și blocat tentativele unor ”actori sponsorizați de stat”.

FireEye a anunțat că a suspectat ”operațiuni de influențare” care par să își aibă originea în Iran, adresate unor audiențe din Statelw Unite, Marea Britanie, America Latină și Orientul Mijlociu.

Acțiunile FireEye au crescut joi cu până la 10%, la 16,38 dolari pe unitate, după ce Google a anunțat că aceadtă companie i-a furnizat servicii de consultanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
youtube
iran