Google a inaugurat un centru pentru ingineria siguranței în contextul actualei dezbateri despre securitate online

Google a inaugurat un centru pentru ingineria siguranței în contextul actualei dezbateri despre securitate online
scris 15 mai 2019

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a declarat că siguranța online a persoanelor reprezintă o prioritate pentru gigantul tehnologic, care a inaugurat un centru pentru ingineria siguranței în Germania.

Compania a înființat primul său Google Safety Engineering Centre (GSEC) în Munchen, având drept obiectiv crearea de noi instrumente pentru îmbunătățirea confidențialității și securității serviciilor din domeniul internetului furnizate de companie, scrie Agerpres.

Odată cu inaugurarea centrului, a fost lansat și un nou plan de finanțare în valoare de 10 milioane de euro pentru organizațiile europene din domeniul siguranței pe internet.

Twitter a colectat și trimis datele de localizare ale utilizatorilor. Din greșeală CITEȘTE ȘI Twitter a colectat și trimis datele de localizare ale utilizatorilor. Din greșeală

Inaugurarea a avut loc în contextul în care companiile de tehnologie sunt criticate constat referitor la modalitatea lor de abordare a problemei siguranței pe internet.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
google
ingineria siguranței
securitate online