VIDEO OnePlus și-a prezentat noua serie de smartphone-uri. Modelul de top are o cameră foto retractabilă

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mai 2019

OnePlus 7 este una din primele serii de smartphone-uri care va folosi o cameră frontală “ascunsă”, pentru a evita bretonul și a face locul unui ecran care acoperă aproape în întregime fața dispozitivului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul chinez OnePlus și-a prezentat noua serie de smartphone-uri, care este compusă de această dată din două modele: OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro.

Dacă OnePlus 7 folosește designul modelului 6T lansat anul trecut, versiunea Pro dispune de un mecanism retractabil care scoate camera frontală deasupra ecranului atunci când este nevoie de ea.

Prin această abordare, producătorul reușește să implementeze un ecran mai mare, de 6,67 inch, care acoperă 93% din partea frontală a telefonului.

Apple lansează o nouă versiune a aplicației Apple TV CITEȘTE ȘI Apple lansează o nouă versiune a aplicației Apple TV

Ecranul AMOLED cu rezoluție QHD are o rată de împrospătare de 90 Hz și integrează un senzor de amprente care are nevoie de doar 0,21 secunde pentru procesare.

OnePlus 7 Pro are la bază chipset-ul Snapdragon 855, 6/8/12 GB memorie RAM, 128/256 GB spațiu de stocare ce poate fi extins printr-un card microSD și o baterie de 4.000 mAh.

Conform producătorului, sistemul propriu de încărcare rapidă, numit Warp Charge, va alimenta bateria până la 50% în 20 de minute.

Sistemul foto al modelul de top din serie este compus din trei camere foto 48 MP (f/1.6 și stabilizare optică, 16 MP (f/2.2, 117 grade) și 8 MP (f/2.4 cu stabilizare optică și 3X zoom.

Camera frontală are o rezoluție de 16 MP.

În funcție de configurația aleasă, prețurile pentru versiunea Pro vor varia între 700 și 820 de euro.

Cel de-al doilea model al seriei, OnePlus 7, are un ecran AMOLED de 6.41-inch, cu rezoluție 1080 x 2340 pixeli. Și în acest caz, senzorul de amprente este integrat în ecran.

Alături de același chipset Snapdragon 855 vor fi exista 6/8 GB RAM, 128/256 GB spațiu de stocare și o baterie de 3.700 mAh.

VIDEO Clip anti-dezinformare, lansat online de un grup de experți IT CITEȘTE ȘI VIDEO Clip anti-dezinformare, lansat online de un grup de experți IT

Acest model are un sistem foto compus dintr-o cameră de 48 MP și una de 5 MP. Camera frontală are 16 MP.

OnePlus 7 va costa 560 de euro în varianta cu 6 GB memorie RAM și 609 euro în cea cu 8 GB RAM.

OnePlus 7 Pro va fi disponibil în România pe site-ul oficial OnePlus din 21 mai, iar OnePlus 7 va intra pe piață la începutul lunii iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
android