Google „a pierdut” un smartphone Pixel 7A înainte de lansare

Google „a pierdut” un smartphone Pixel 7A înainte de lansare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mar 2023

Un blogger din Vietnam, pasionat de gadgeturi, a intrat în posesia unui smartphone Pixel 7A, pe care l-a prezentat succint, deși acesta încă nu a fost prezentat oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cunoscut în cadrul industriei pentru că nu se obosește să păzească foarte bine secretele diviziei de hardware, Google rămâne fără elementul surpriză, după ce următorul smartphone al companiei a devenit deja cunoscut, prin intermediul unui blogger.

Viitorul smartphone al celor de la Google poartă pe spate aceeași bară distinctivă care încadrează camerele foto, cunoscută de la celelalte modele ale seriei Pixel 7.

App Store are un nou sistem de prețuri CITEȘTE ȘI App Store are un nou sistem de prețuri

Sistemul foto este compus din două camere de 12MP - una este wide, a doua este ultra-wide. Este un downgrade logic față de la camera de 50MP a lui Pixel 7, ținând cont că Pixel 7A va face parte din gama de mijloc și va costa mai puțin.

Se pare că dispozitivul va avea certificare IP67 pentru rezistența la apă și praf, dar, în continuare, nu există o ieșire audio de 3,5 inch și are un singur slot SIM.

Ecranul are 6,1 inch și, din mărturia bloggerului, oferă o rată de reîmprospătare de 90Hz, ceea ce ar fi un câștig important pentru dispozitivele de gamă mijlocie ale companiei.

Prezentarea oficială a smartphone-ului Pixel 7A ar putea avea loc în cadrul conferinței Google I/O, care va debuta pe 10 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 7a