Google extinde disponibilitatea instrumentelor de AI din Search

Google extinde disponibilitatea instrumentelor de AI din Search
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 nov 2023

Funcțiile de AI generativ cu care Google a început să experimenteze în propriul motor de căutare în urmă cu șase luni, sunt acum disponibile în 120 de țări și teritorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google anunță extinderea disponibilității pentru funcțiile de inteligență artificială generativă din cadrul motorului de căutare al companiei, după ce acestea au fost, inițial, disponibile unui număr limitat de utilizatori din Statele Unite.

Instrumentele nu par a fi, încă, disponibile și în țările din Uniunea Europeană, în ceea ce pare o încercare a companiei de a evita legislația europeană sau a câștiga timp pentru a se pune la punct cu aceasta.

Google lansează o serie de instrumente pentru căutarea reducerilor CITEȘTE ȘI Google lansează o serie de instrumente pentru căutarea reducerilor

Aceleași instrumente sunt acum disponibile, pe lângă engleză, hindi și japoneza, în limbile spaniolă, portugheză, coreeană și indoneziană.

Cu aceeași ocazie, Google anunță și o serie de îmbunătățiri pentru instrumentele de AI din paginile de căutare. Utilizatorii pot acum pune întrebări legate de rezumatul prezentat în pagina cu rezultate.

În cazul traducerilor făcute de AI, Google va începe să sublinieze cuvintele care pot avea mai multe sensuri, în funcție de care și sensul întregii fraze poate altul.

Subliniate vor fi și cuvintele din sănătate și programare, iar în momentul în care utilizatorul duce cursorul asupra lor, va fi afișată o definiție.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai