Google lansează un nou Chromecast

Google lansează un nou Chromecast
scris 23 sep 2022

Cel mai nou stick de streaming Google se numește Chromecast with Google TV (HD) și este cel mai ieftin de până acum.

Google a lansat un nou model de Chromecast, care, la 30 de dolari, este mai ieftin nu doar decât versiunea cu 4K, care costă 50 de dolari, dar și decât primele modele care erau comercializate cu 35 de dolari.

Este un preț excelent atât prin prisma facilităților oferite, cât și având în vedere contextul economic global, de care multe companii, de la Apple la Sony, au profitat pentru a-și scumpi produsele.

Apple se extinde în India CITEȘTE ȘI Apple se extinde în India

Cu excepția faptului că nu are 4K, ci se oprește la rezoluția 1080p, noul Chromecast este practic identic cu modelul 4K de 50 de dolari - atât ca design, cât și în ceea ce privește setul de facilități oferite.

Cel mai important este că noul Chromecast folosește sistemul de operare Google TV, care le oferă utilizatorilor o interfață grafică prin care pot accesa nu doar conținutul video al platformelor de streaming și local, ci și aplicațiile și jocurile disponibile în magazinul oficial de conținut.

Tot datorită lui Google TV, cu noul Chromecast abonații Stadia au acces la jocurile disponibile în cadrul serviciului de streaming. Pe partea de servicii de streaming video sunt disponibile toate platformele majore, de la Disney+ și Netflix, la HBO Max și Prime Video.

Și, tot la fel ca versiunea 4K, în pachet este inclusă o telecomandă care include un buton pentru Google Assistant, ce poate fi folosit pentru comenzi vocale - inclusiv căutarea filmelor poate fi realizată astfel.

Google nu livrează oficial Chromecast în România. Acesta, la fel ca modelele anterioare, va fi adus de comercianți din piața gri și va fi vândut semnificativ mai scump decât recomandă producătorul.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chromecast
streaming
video
google tv