Google lucrează la o versiune de buget a smartphone-ului Pixel 8

Google lucrează la o versiune de buget a smartphone-ului Pixel 8
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 oct 2023

Deși abia a lansat seria Pixel 8, Google pare deja să lucreze și să „scape” informații despre un nou smartphone, care va aduce o parte din facilitățile celor două flagship-uri la un preț mai mic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

La doar o săptămână după ce a prezentat seria Pixel 8 într-un eveniment dedicat special, apar deja primele informații despre un nou smartphone produs de Google.

Acesta va fi numit Pixel 8A și, judecând după istoricul în materie de smartphone-uri al companiei americane, urmează a fi un model care să arare și să ofere unele din funcțiile Pixel 8, dar la un preț mai mic.

VIDEO&FOTO Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel 8 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel 8

Pixel 8A pare să fie un dispozitiv cu ecran de 6,1 inch, cu un design ușor rotunjit, la fel ca Pixel 8 sau ca iPhone 6, cu mulți ani înainte.

Partea tehnică este, deocamdată, un mister. Singurul lucru care se vehiculează cu un oarecare grad de certitudine este că, la fel ca Pixel 8, acesta se va baza pe noul cip Tensor G3.

Nu se știe, în acest moment, când va fi lansat și cât va costa Pixel 8A. Cert este că va fi mai ieftine decât Pixel 8, ale cărui prețuri încep de pe 700 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone