Google Meet aduce funcția de estompare a zgomotelor pe Android și iOS

Google Meet aduce funcția de estompare a zgomotelor pe Android și iOS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 sep 2020

Aplicațiile pentru iOS și Android ale soluției de conferințe video a Google le oferă acum posibilitatea celor care comunică de acasă să elimine sunetele nepotrivite sau care pot deranja interlocutorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După opțiunea blurării fundalului, aplicațiile Google Meet le permit acum utilizatorilor să folosească funcția “noise canceling” pentru ca sunetele din jur să nu se mai audă la capătul celălalt al convorbirii.

Că este vorba de propria tastatură, gălăgia copiilor sau bormașinile vecinilor, sistemul de reducere a zgomotelor ambientale este o funcție care-și găsește locul în special pe zona de business.

Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini CITEȘTE ȘI Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini

Nouă opțiune, care va fi implementată treptat pe parcursul zilelor următoare, nu este activată în mod implicit. Aceasta poate fi pornită în timpul conferințelor de la Settings.

Funcția de reducere a zgomotelor va fi disponibilă, cel puțin deocamdată, doar pentru abonamentele G Suite Enterprise și G Suite Enterprise for Education.

Pentru abonații G Suite Enterprise for Education, Google Meet mai are o noutate - un raport automatizat al prezenței, care poate fi activat de profesori pentru lecțiile online. Acestea sunt valabile pentru conferințele la care participă între 5 și 250 de persoane și sunt trimise automat pe email.

viewscnt
Afla mai multe despre
google meet
zgomote
android
ios