Google și-ar putea prezenta primul smartwatch în luna mai

Google și-ar putea prezenta primul smartwatch în luna mai
scris 25 ian 2022

Primul smartwatch Google, dotat cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Wear OS, are șanse mari să devină realitate cu ocazia evenimentului Google I/O, din luna mai.

Faptul că Google s-a decis, într-un final, să-și dezvolte propriul smartwatch, nu mai este de mult un secret. Singurele mistere sunt legate de facilitățile propriu-zise și data lansării.

Pentru prima oară, pe surse, se vehiculează data de 26 mai pentru prezentarea oficială a viitorului smartwatch Google. Deși lipsește o confirmare oficială, o lansare în luna mai este, în fapt, logică.

WhatsApp va oferi posibilitatea transferului de date de la Android la iPhone CITEȘTE ȘI WhatsApp va oferi posibilitatea transferului de date de la Android la iPhone

În mod tradițional, Google organizează evenimentul Google I/O în luna mai, unde prezintă diverse noutăți software, dar și hardware. Google I/O 2022 ar fi prilejul perfect pentru prezentarea smartwatch-ului.

Imaginile apărute, de asemenea, pe surse, arată un ceas cu cadran rotund și o ramă neagă foarte îngustă, ceea ce-i conferă o anumită eleganță.

Din punct de vedere tehnic, se așteaptă ca Google să-și doteze smartwatch-ul cu tehnologia achiziționată de la Fitbit și să ofere funcții precum măsurarea pulsului și monitorizarea activităților sportive.

Este de așteptat ca Google să-și poziționeze viitorul ceas inteligent ca top de gamă, care să concureze ca funcționalitate și preț cu Apple Watch, liderul autoritar al pieței.

Altfel, există șanse mari ca, tot la Google I/O, în mai, să fie prezentat și smartphone-ul Pixel 6a.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartwatch