Grupul argentinian Globant a preluat compania franceză Pentalog, cu operațiuni și în România

Grupul argentinian Globant a preluat compania franceză Pentalog, cu operațiuni și în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2023

Grupul argentinian Globant a preluat compania franceză Pentalog, cu operațiuni și în România, pentru a-și consolida prezența în Franța și a-și continua expansiunea europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Globant, cu un birou și la Cluj, are peste 27.000 de angajați în 25 de țări, lucrând pentru companii precum Google, Electronic Arts, Santander.

În 2020, șeful Pentalog France, Frederic Lasnier, a vândut acțiunile deținute în subsidiara din România pentru aproape 68.000 de euro. La acest preț, filiala românească, cu sediul în Brașov, a fost evaluată la 15,8 milioane de euro. 

iHunt, producător român de telefoane mobile: afaceri în creștere cu peste 60% în primele 9 luni, profitul s-a apropiat de 4 milioane de lei CITEȘTE ȘI iHunt, producător român de telefoane mobile: afaceri în creștere cu peste 60% în primele 9 luni, profitul s-a apropiat de 4 milioane de lei

Subsidiara Pentalog din România a fost deschisă și dezvoltată de Monica Jiman, care și-a început cariera în cadrul Pentalog France în 2003 la sediul central din Franța.

Ulterior, ea a coordonat și lansarea biroului din Hanoi (Vietnam) în 2009, iar în prezent ocupă poziția de chief customer success officer la Pentalog pentru Europa și Asia.

Principalul sediu al Pentalog din România este la Brașov, însă compania mai are birouri și în Iași, București și Cluj, iar la nivel internațional, compania mai are filiale în Hanoi (Vietnam), Orleans (Franța), Boston (SUA), Frankfurt (Germania) și Chișinău (Republica Moldova).

Pentalog România este specializată în furnizarea de servicii de consultanță și dezvoltare software.

viewscnt
Afla mai multe despre
pentalog
actiuni
vanzare