Hackerii care au atacat serverele HBO au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii

Hackerii care au atacat serverele HBO au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2017

Hackerii care au atacat serverele HBO au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii, precum "Insecure" și "Ballers", a anunțat, duminică, Associated Press, citată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hackerii, care au publicat date furate din serverele HBO timp de câteva săptămâni, au făcut disponibile pe internet și episoade din show-ul ”Curb Your Enthusiasm", pe care televiziunea îl va difuza în octombrie, precum și din serialul ”The Deuce”. De această dată, însă, hackerii nu au mai publicat episoade sau date din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Reprezentanții HBO au transmis, duminică, printr-un e-mail, că nu se află în legătură cu hackerii și că nu vor comenta de fiecare dată când aceștia vor publica noi date, scrie News.ro.

”Hackerii ar putea continua să lanseze informații furate în încercarea lor de a atrage atenția presei. Acesta este un joc la care nu vom participa”, au mai transmis reprezentanții HBO, confirmând că hackerii au cerut o răscumpărare de mai multe milioane de dolari pentru datele furate.

TOP România depășește 171 de țări la viteza pe internet CITEȘTE ȘI TOP România depășește 171 de țări la viteza pe internet

Recent, reprezentanții HBO le-au trimis hackerilor un e-mail potrivit căruia ar fi dispuși să le plătească 250.000 de dolari - plată pe care ar efectua-o ca răsplată pentru descoperirea vulnerabilităților din sistem, potrivit The Hollywood Reporter.

Atacul cibernetic a avut loc într-o perioadă sensibilă pentru Time Warner, compania care deține HBO, aceasta așteptând aprobarea pentru a fi vândută către AT&T Inc, pentru 85,4 miliarde de dolari, într-un acord anunțat în octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
hbo
hackeri