Huawei prezintă Honor 8X, un smartphone cu un preț neașteptat de bun raportat la dotările tehnice

Huawei prezintă Honor 8X, un smartphone cu un preț neașteptat de bun raportat la dotările tehnice
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 oct 2018

Producătorul chinez Huawei a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Prag smartphone-ul Honor 8X, un dispozitiv din partea superioară a clasei de mijloc care beneficiază de un preț interesant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Honor 8X are un ecran IPS de 6,5 inch, cu 1080 x 2340 pixeli rezoluție, care reușește să ofere un densitate foarte bună a pixelilor - 396 ppi.

Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale CITEȘTE ȘI Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

Sistemul foto este compus din două camere. Camera principală are 20 MP cu apertură f1.8, iar o a doua cameră de doar 2 MP va fi responsabilă de profunzimea câmpului. Captura video se face în format 1080p cu 30 de cadre pe secundă.

Dispozitivul dual SIM care cântărește 175 de grame are la bază platforma Kirin 710 compusă din 8 nuclee și chipul grafic Mali-G51 MP4. În România va ajunge versiunea cu 4 GB memorie RAM și 64 / 128 GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie.

VIDEO Samsung prezintă smartphone-ul Galaxy A9, primul cu patru camere foto din lume CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung prezintă smartphone-ul Galaxy A9, primul cu patru camere foto din lume

Bateria telefonului care vine cu Android 8.1 preinstalat are o capacitate de 3.750 mAh.

În România, Honor 8X va fi disponibil din 25 octombrie în roșu, albastru și negru și va costa 1.300 de lei (varianta cu 64 GB spațiu de stocare) respectiv 1.500 de lei (cea cu 128 GB stocare).

1.300 de lei nu este deloc un preț rău dacă ținem cont că, în afară de dotările tehnice rar întâlnite la acest prag de preț, Honor 8X folosește designul flagship-ului P20, cu un ecran care ocupă 91% din corpul dispozitivului, arătând chiar mai bine decât unele telefoane de top precum cele lansate recent de Google sau Sony.

Huawei prezintă Honor 8X, un smartphone cu un preț neașteptat de bun raportat la dotările tehnice

viewscnt
Afla mai multe despre
hauwei
smartphone
android