Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete

Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete
scris 3 dec 2021

A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicația informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice, scrie News.ro.

Uber primește comenzi prin WhatsApp CITEȘTE ȘI Uber primește comenzi prin WhatsApp

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat și să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

- 400 de lei pentru televizoare având cel puțin noua clasa energetică G;

- 500 de lei pentru laptopuri;

- 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ra 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla pentru electrocasnice