Instagram: Peste un miliard de utilizatori vor putea să evalueze autenticitatea conturilor de pe rețeaua de socializare

Instagram: Peste un miliard de utilizatori vor putea să evalueze autenticitatea conturilor de pe rețeaua de socializare
scris 29 aug 2018

Cei peste un miliard de utilizatori ai aplicației pentru fotografii Instagram vor putea acum să evalueze autenticitatea conturilor acesteia, la câteva săptămâni după ce Facebook a aplicat măsuri similare, într-o încercare de a elimina conturile false de pe rețeaua de socializare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram a anunțat marți că va lansa funcția “About This Account” (Despre acest cont), care va permite utilizatorilor să verifice publicitatea de pe contul respectiv, țara de unde provine, modificările din ultimul al ale numelui de utilizator, precum și alte detalii, scrie News.ro.

”Protejarea rețelei noastre de persoanele cu intenții rele este incredibil de importantă...asta înseamnă că trebuie să încercăm să ne asigurăm că persoanele pe care le urmăriți și conturile cu care interacționați sunt ceea ce afirmă că sunt și să oprim jucătorii răuvoitori înainte ca aceștia să facă rău”, a spus co-fondatorul Instagram, director de tehnologie, Mike Krieger.

Marea Britanie va începe lucrul la propriul sistem de navigație prin satelit pentru a rivaliza cu Galileo al Uniunii Europene CITEȘTE ȘI Marea Britanie va începe lucrul la propriul sistem de navigație prin satelit pentru a rivaliza cu Galileo al Uniunii Europene

Instagram a mai anunțat că va permite utilizarea unpr aplicații terțe, precum DUO Mobile și Google Authenticator, pentru autentificarea prin doi factori, pentru a ajuta utilizatorii să se logheze în siguranță la conturile lor.

Autentificarea prin doi factori adaugă un palier suplimentar de siguranță, pe lângă numele de utilizator și parolele, solicitând utilizatorilor informații la care au acces.

La începutul acestei luni, Facebook a introdus această funcție pentru utilizatorii care administrează pagini cu un mare număr de urmăritori americani, pentru a împiedica administrarea unei pagini prin intermediul unui cont fals sau compromis.

Aceste funcții vor fi disponibile în următoarele săptămâni, a anunțat Instagram printr-o postare pe blog.

Începând de marți, Instagram va permite conturilor cu audiență mare să solicite verificarea  prin intermediul unei funcții în cadrul aplicației.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
conturi
retea de socializare