Instagram va avea funcții de apelare audio și video

Instagram va avea funcții de apelare audio și video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2018

Instagram va permite în curând utilizatorilor săi să comunice prin intermediul funcțiilor de apelare audio și video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Facebook vrea ca Instagram să fie mai mult decât o rețea socială concentrată în jurul fotografiilor și al filmărilor. Aplicația, care deja include unele funcții de chat, se pregătește să le ofere utilizatorilor opțiuni audio și video de comunicare.

În codul kit-urilor de instalare ale aplicației pentru Android au fost descoperite librării și mai multe referiri la funcții de apelare audio și video ca parte a secțiunii de chat din cadrul aplicației.

Acest gen de coduri ascunse în cadrul aplicațiilor sunt folosite de dezvoltatori pentru a crea și testa facilități viitoare, pe care trebuie doar să le activeze în momentul în care sunt finalizate.

Google demonstrează puterea învățării mecanice într-o nouă facilitate a aplicației de YouTube CITEȘTE ȘI Google demonstrează puterea învățării mecanice într-o nouă facilitate a aplicației de YouTube

Deși reprezentanții Facebook au refuzat să comenteze informația, șansele ca aceasta să se concretizeze sunt foarte mari, fiind aproape sigur doar o chestiune de timp până când se va face un anunț oficial în acest sens.

Instagram ar fi a treia aplicație a companiei americane, alături de Messenger și WhatsApp, care oferă funcții de comunicare în scris, audio și video.

Cel mai probabil, lansarea iminentă a acestor facilități are și un aspect financiar pentru Facebook, care le-ar putea folosi pentru monetizare – noi mijloace de comunicare între branduri și utilizatori.

Pe de altă parte, pentru majoritatea utilizatorilor, care folosesc Instagram pentru funcția sa principală, nu pentru chat, noile facilități nu sunt chiar o veste bună. Ca și în cazul Facebook Messenger, adăugarea multor funcții cu o utilitate mai mult sau mai puțin redusă nu face decât să îngreuneze aplicația și să crească consumul de energie.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
facebook