iPhone 14 Pro a fost desemnat telefonul anului

iPhone 14 Pro a fost desemnat telefonul anului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 mar 2023

GSMA, organizația globală care organizează târgul Mobile World Congress, a desemnat iPhone 14 Pro drept cel mai bun telefon lansat în ultimul an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La finalul celui mai mare târg de tehnologii mobile, Mobile World Congress, care are loc în fiecare an în Barcelona, organizatorul GSMA a decernat mai multe categorii de premii pentru produsele și companiile din zona comunicării

La categoria cel mai bun telefon din ultimul an, câștigătorul a fost iPhone 14 Pro, una din versiunile de top ale celei mai noi serii de smartphone-uri lansate de Apple în toamna anului trecut.

Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3 CITEȘTE ȘI Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3

Dispozitivul vândut de Apple a concurat cu Google Pixel 7 Pro, Nothing Phone (1), Samsung Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, GSMA apreciind la acesta performanța și inovația.

Apple a câștigat și la categoria „Disruptive Device Innovation”, cu funcția Emergency SOS via Satellite. Disponibilă pe iPhone 14, aceasta permite comunicare în situații de urgență folosind conexiunile cu sateliții.

Interesant este că Apple a primit toate aceste aprecieri la Mobile World Congress, un târg la care nu participă și la care rivalii companiei se înghesuiesc pentru a avea o vizibilitate cât mai bună.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14 pro
mobile world congress