iPhone 17 Plus ar putea avea un ecran mai mic

iPhone 17 Plus ar putea avea un ecran mai mic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 apr 2024

Pentru a diferenția mai clar cele două modele de top, Apple ar putea decide să reducă dimensiunea ecranului în cazul lui iPhone 17 Plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

iPhone 17 Plus va avea un ecran mai mic decât iPhone 16 Plus și iPhone 15 Plus, susține analistul Ross Young de la Display Supply Chain Consultants.

Acesta nu menționează o dimensiunea precisă pentru ecranul lui iPhone 17 Plus, însă, spune că aceasta va fi undeva între iPhone 17 și iPhone 17 Pro Max, ceea ce era oricum era previzibil.

Site-urile americane de știri au pierdut mare parte din implicarea utilizatorilor pe Facebook și Instagram CITEȘTE ȘI Site-urile americane de știri au pierdut mare parte din implicarea utilizatorilor pe Facebook și Instagram

În schimb, Young mai spune că, înainte de scăderea dimensiunii ecranului la iPhone 17 Plus, Apple va crește dimensiunea ecranului la iPhone 16 Pro Max, care ar urma să măsoare 6,9 inch.

iPhone 17 va fi lansat în 2025, până atunci Apple concentrându-se pe seria iPhone 16 și numeroasele schimbări software pe care le va face anul acesta, care vor include mai multe funcții de AI.

Creșterea în dimensiune a modelului Pro Max și diminuarea versiunii Plus va ajuta Apple să-și diferențieze mai bine cele două modele de top și, eventual, să ceară un preț mai mare pentru primul dintre acestea.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 17 plus
iphone 16 pro max