iPhone-urile din 2019 vor aduce doar upgrade-uri minore

iPhone-urile din 2019 vor aduce doar upgrade-uri minore
scris 18 feb 2019

Cea mai importantă noutate pe care modelele noi de iPhone o vor aduce anul acesta ar putea fi un sistem foto cu trei camere.

Ming-Chi Kuo, analistul care în fiecare an prezice cu mare acuratețe multe dintre deciziile Apple, confirmă faptul că linia de iPhone-uri din 2019 nu va aduce noutăți majore. Acestea vor fi păstrate pentru modelele de anul viitor.

Și anul acesta, Apple va veni cu trei modele noi de iPhone, care vor avea același design din ultimii doi ani și chiar aceeași componență strategică ce va include un model cu ecran LCD, la fel ca în 2018.

Principala noutate se pare că va fi, conform celebrului analist chinez, un sistem foto compus din trei camere care se va găsi pe cel puțin unul din cele trei modele pe care Apple le va lansa anul acesta.

EXCLUSIV Producător român de telefoane mobile vine la Bursă și pune la bătaie până la un sfert din companie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Producător român de telefoane mobile vine la Bursă și pune la bătaie până la un sfert din companie

În afara chipset-ului și probabil a memoriei, Apple va veni cu upgrade-uri pentru sistemul Touch ID și baterie. Este posibil ca unele din noile iPhone-uri să ofere încărcare wireless inversă, pentru ca smartphone-ul să poată alimenta alte dispozitive.

O noutate interesantă pentru noile iPhone-uri se pare că va fi un nou modul radio de bandă foarte largă care va fi folosit pentru localizarea la interior.

Kuo susține că Apple nu va trece anul acesta la USB-C, ci va folosi în continuare standardul propriu de încărcare, Lightning. Dacă informația se va concretiza, aceasta ar reprezenta o dezamăgire pentru mulți utilizatori de iPhone.

USB-C pe iPhone nu doar că ar fi simplificat viața celor care posedă mai multe tipuri de device-uri și trebui să aibă diverse cabluri pentru încărcarea lor, dar este capabil și de o încărcare mai rapidă decât tehnologia proprietară Apple.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
iphone
apple