iPhone-urile sunt sensibile la vibrațiile motocicletelor

iPhone-urile sunt sensibile la vibrațiile motocicletelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 sep 2021

Apple își avertizează utilizatorii să nu țină iPhone-urile în suporturi pentru motociclete, întrucât vibrațiile pot defecta camera foto a acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Gigantul american a publicat pe propriul site de suport tehnic un rar avertisment privind fragilitatea sistemului foto de pe iPhone, care, în acest caz concret, are de a face cu vibrațiile produse de mersul pe motocicletă.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

În avertismentul oficial se arată că vibrațiile motocicletei, transmise, prin intermediul mânerelor, la un iPhone montat pe un suport special, pot distruge pur și simplu camera foto. Mai precis, sunt afectate sistemele de stabilizare optică și autofocusul.

Ca în multe alte cazuri, avertismentul Apple este emis cu o mare întârziere. Forumurile și rețelele sociale sunt populate de postări pe această temă ale motocicliștilor de mai mulți ani.

Riscul defectări este redus dacă, pe motocicletă, iPhone-ul este ținut în buzunar, întrucât vibrațiile nu sunt resimțite la fel de puternic ca atunci când acesta este montat pe ghidon, într-un suport.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Motocicliștilor care, totuși, vor să folosească iPhone-ul pentru ghidare și au nevoie să-l țină pe ghidon, li se recomandă suporturile speciale, care includ un sistem de amortizare a vibrațiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
motociclete