iPhone X, modelul de smartphone produs de Apple cel mai scump de reparat

iPhone X, modelul de smartphone produs de Apple cel mai scump de reparat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 oct 2017

Apple a publicat tarifele pentru reparațiile la care poate fi supus iPhone X, noul său smartphone fiind cel mai scump și din acest punct de vedere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

iPhone X nu va fi doar un device cu preț de achiziție mare, ci va aduce și alte cheltuieli importante pentru cei care vor avea neșansa sau nu vor fi suficienți de atenți și-l vor defecta într-un fel sau altul.

Înlocuirea unui ecran defect în cazul lui iPhone X va costa 279 de dolari. Pentru iPhone 8 Plus prețul acestei reparații este de 169 de dolari, iar pentru iPhone 7 și iPhone 6 această reparație costă 149 respectiv 129 de dolari.

În tarifele cerute de Apple pentru înlocuirea ecranelor se observă un trend crescător în ultimii patru ani, iar iPhone X este de departe cel mai costisitor și din acest punct de vedere, reparația fiind cu peste 100 de dolari mai costisitoare decât în cazul oricărui alt model.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Cei care cumpără de la Apple asigurarea AppleCare+, vor plăti 29 de dolari pentru înlocuirea unui ecran în cazul lui iPhone X. AppleCare+ pentru iPhone X costă 199 de dolari.

Restul reparațiilor pentru iPhone X, în afară de înlocuirea ecranului, însumează 549 de dolari. Din nou, comparând cu cei 399 de dolari ceruți în cazul lui iPhone 8 și iPhone 8 Plus, iPhone X este departe cel mai costisitor de reparat smartphone Apple.

Remus Vișan, Memento Group: Vom dezvolta un proiect în online prin care vacanțele vor putea fi cumpărate discutând cu un calculator sau cu un Smart TV CITEȘTE ȘI Remus Vișan, Memento Group: Vom dezvolta un proiect în online prin care vacanțele vor putea fi cumpărate discutând cu un calculator sau cu un Smart TV

În acest caz, cei care au asigurare AppleCare+ de 199 de dolari vor plăti doar 99 de dolari.

Apple oferă un an garanție fiecărui model de iPhone vândut. Asigurarea AppleCare+  extinde garanția la doi ani și oferă suport telefonic și prin chat non-stop.

Cea mai ieftină versiune de iPhone X, cu 64 GB spațiu de stocare, va costa 999 de dolari și  va fi disponibil începând 3 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x