Justiția din SUA interzice din nou Apple comercializarea ceasurilor cu senzori pentru măsurarea oxigenului din sânge

Justiția din SUA interzice din nou Apple comercializarea ceasurilor cu senzori pentru măsurarea oxigenului din sânge
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

O instanță federală de apel din Statele Unite a interzis din nou Apple să vândă ceasuri cu senzori pentru măsurarea oxigenului din sânge, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Interdicția ar putea complica operațiunile Apple și ar putea afecta vânzările sale, scrie News.ro.

Google va permite accesul în Play Store a mai multor jocuri pe bani reali CITEȘTE ȘI Google va permite accesul în Play Store a mai multor jocuri pe bani reali

Decizia este o lovitură pentru Apple, care a fost forțată anterior să elimine cele mai recente dispozitive Apple Watches din magazinele sale din SUA, pentru câteva zile, în decembrie.

Apple ar putea fi forțată să elimine o funcție a senzorului pentru oxigenul din sânge de pe cele mai recente modele de dispozitive ale sale, pentru a menține ceasurile inteligente pe piața din SUA.

Curtea de Apel pentru Circuitul Federal din SUA a respins o moțiune a Apple și a ridicat o suspendare provizorie care a permis anterior reluarea vânzărilor de Apple Watch 9.

”Nu ajungem la nicio concluzie cu privire la fondul recursului”, a spus instanța.

Interdicția provine dintr-o dispută de proprietate intelectuală cu Masimo, o companie producătoare de de dispozitive medicale.

În octombrie, Comisia pentru Comerț Internațional a constatat că senzorii pentru oxigenul din sânge ai Apple au încălcat proprietatea intelectuală a lui Masimo.

Masimo a susținut că Apple i-a angajat pe câțiva dintre directorii săi de top și ș-a copiat tehnologia după ce a refuzat un parteneriat.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ceas
sange