VIDEO&FOTO Samsung a lansat seria Galaxy S24. La ce preț vor fi vândute

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 ian 2024

Mai devreme decât o făcea în alți ani, Samsung și-a prezentat acum noua serie de flagship-uri Galaxy S24.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VIDEO MAI JOS. IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

Așa cum era de așteptat, cel puțin pe partea de hardware, sunt puține schimbări față de anul trecut. Printre cele mai notabile se numără cadrul de titanium de la S24 Ultra și ecranul care este mai plat decât de obicei.

S24, cu ecran FHD de 6,2 inch, și S24+, cu ecran QHD de 6,7 inch, folosesc același sistem foto compus din trei camere: 50MP wide, 10MP telephoto (3X zoom optic) și 12MP ultrawide.

Google va permite accesul în Play Store a mai multor jocuri pe bani reali CITEȘTE ȘI Google va permite accesul în Play Store a mai multor jocuri pe bani reali

De partea cealaltă, S24 Ultra va avea un ecran QHD de 6,8 inch, cu trei camere foto: 200MP wide, 10MP tele și 12MP ultrawide. Aici zoom-ul optic va ajunge la 10X.

S24 și S24+ vor folosi chipset-uri Exynos și Snapdragon, în funcția de regiune, în vreme ce S24 Ultra va beneficia de Snapdragon 8 Gen 3.

S24 va avea 8GB RAM și o baterie de 4.000mAh. S24+ și S24 Ultra vor dispune de 12GB RAM și baterii de 4.900mAh, respectiv 5.000mAh.

Spațiul de stocare va începe de la 128GB în cazul lui S24 și va culmina cu 1TB la S24 Ultra.

Fondatorii Instagram au decis să-și închidă noua aplicație CITEȘTE ȘI Fondatorii Instagram au decis să-și închidă noua aplicație

Dincolo de upgrade-urile hardware, anul acesta marchează introducerea unor noi funcții de inteligență artificială pe flagship-urile Samsung.

Acestea se concentrează în jurul editării foto, contribuind, printre altele, la ștergerea obiectelor și recompunerea imaginilor.

VIDEO&FOTO Samsung a lansat seria Galaxy S24. La ce preț vor fi vândute

Smartphone-urile Samsung se vor baza pe limbajul Gemini al celor de la Google pentru a oferi funcții de inteligență artificială generativă, precum rezumarea articolelor și chiar a înregistrărilor audio.

Prețurile celor trei dispozitive vor începe de la 800, 1.000, respectiv 1.300 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy s24