Kaspersky Lab a prelucrat zilnic 360.000 de fișiere malware, în 2017

Kaspersky Lab a prelucrat zilnic 360.000 de fișiere malware, în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2017

Numărul noilor fișiere malware prelucrate de Kaspersky Lab cu ajutorul tehnologiilor sale de detecție a ajuns la 360.000/zi, în 2017, în creștere cu 11,5% față de aceeași perioadă a anului trecut, a anunțat producătorul de soluții de securitate informatică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Majoritatea fișierelor identificate drept periculoase intră în categoria malware (78%). Cu toate acestea, virușii, al căror procent din total a scăzut în mod semnificativ cu 5-7 ani în urmă, pentru că implică un proces complex de dezvoltare au o eficiență scăzută, încă reprezintă 14% din detecțiile zilnice. Restul de fisiere este reprezentat de software de advertising, care nu este considerat un malware din start, dar în multe situații poate provoca expunerea informațiilor private și alte riscuri. Protecția împotriva acestui tip de amenințare este esențială pentru îmbunătățirea experienței de utilizare", susțin experții, potrivit Agerpres.

Ministerul Turismului susține că turiștii români nu își vor pierde vacanțele sau banii plătiți pe vacanțe pentru 2018 CITEȘTE ȘI Ministerul Turismului susține că turiștii români nu își vor pierde vacanțele sau banii plătiți pe vacanțe pentru 2018

Până în prezent, soluțiile Kaspersky Lab au respins peste 1,188 miliarde de atacuri lansate din diverse resurse online, localizate în toată lumea.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaspersky lab