LG debutează cu un nou vârf de gamă la Mobile World Congress

LG debutează cu un nou vârf de gamă la Mobile World Congress
scris 25 feb 2018

Producătorul coreean LG și-a prezentat noul flagship, compus din două versiuni: V30S ThinQ și V30S+ ThinQ.

Cele două versiuni reprezintă upgrade-ul flagship-ului V30, lansat anul trecut, și diferă față acesta prin cantitatea de memorie, culori și funcțiile de inteligență artificială.

Noile modele păstrează același design și aceeași construcție dar cresc cantitatea memoriei RAM de la 4 GB la 6 GB. V30S ThinQ va avea 128 GB spațiu de stocare, iar V30S+ ThinQ va dispune de 256 GB spațiu intern de stocare.

FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus CITEȘTE ȘI FOTO Galaxy S9 ar putea costa de la 841 de euro în sus

De asemenea, noile modele vor fi disponibile în două culori noi, în care nu a fost și nu va fi disponibil modelul V30. Cele două culori, cu nume cât se poate de sugestive, sunt Maroccan Blue și Platinum Gray.

Altfel, dotările tehnice sunt identice cu cele ale lui V30. Ecranul P-OLED are 6 inch și rezoluție QHD, camera foto dispune de 16 GB, bateria are o capacitate de 3.300 mAh, iar la baza întregului ansamblu stă chipsetul Snapdragon 835.

Ca și alți producători de smartphone-uri, LG nu putea să ignore potențialul de marketing pe care cuvânt “AI” (Artificial Intelligence) îl are, astfel că “ThinQ” din nume vine să sublinieze acest lucru.

Dropbox se listează la bursă și vrea să atragă 500 de milioane de dolari la IPO CITEȘTE ȘI Dropbox se listează la bursă și vrea să atragă 500 de milioane de dolari la IPO

Prima componentă a AI-ului se numește AI CAM și are rolul de a recunoaște componența unui cadru și a alege modul potrivit pentru fotografiere. Acesta include 8 categorii de scenarii automate: portret, peisaj, mâncare, răsărit, apus, flori, clădiri și animale.

A doua componentă se numește QLens și promite să recunoască obiectele din imagini cu scopul ajutării în cazul cumpărăturilor. QLens poate căuta prețuri și alte imagini ale produsului și mai poate comunica cu alte produse din sfera Internet of Things.

Cei de la LG nu anunțat nimic legat de prețuri, însă au promis că ThinQ va fi disponibil și pentru posesorii modelului V30.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone