LG Electronics are ca obiectiv realizarea unor vânzări de 77 de miliarde de dolari până în 2030

LG Electronics are ca obiectiv realizarea unor vânzări de 77 de miliarde de dolari până în 2030
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2023

LG Electronics are ca obiectiv realizarea unor vânzări de 100.000 de miliarde de woni (77 de miliarde de dolari) până în 2030 și plănuiește investiții de aproximativ 50.000 de miliarde de woni (38 de miliarde de dolari), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania intenționează să devină o companie mondială de top 10 în sectorul componentelor auto, dublând veniturile până la 20.000 de miliarde de woni până în 2030, și consolidând în același timp platformele de servicii pentru afacerile sale de electrocasnice și televizoare, care generează profituri recurente, cum ar fi abonamentele media și închirieri, scrie News.ro

Threads va oferi o funcție de editare și altele îmbunătățiri în curând CITEȘTE ȘI Threads va oferi o funcție de editare și altele îmbunătățiri în curând

”LG Electronics își va transforma portofoliul de afaceri... crește profiturile prin creșterea pe segmentul business-to-business și tranziția către o afacere de servicii. Nu ne vom baza pe succesul nostru trecut în domeniul electrocasnicelor”, a declarat CEO-ul William Cho, într-o conferință de presă.

LG intenționează, de asemenea, să intre pe noi piețe, cum ar fi încărcarea vehiculelor electrice și asistența medicală digitală.

Pentru a-și atinge obiectivele, LG a spus că va lua în considerare în mod activ creșterea anorganică, cum ar fi joint ventures, fuziuni și achiziții.

LG a declarat că urmărește o marjă de profit operațional de 7% până în 2030.

În 2022, LG a raportat vânzări consolidate  de aproximativ 65.000 de miliarde de woni, excluzând afiliata LG Innotek, care produce componente pentru dispozitive, cum ar fi module de cameră pentru smartphone-uri.

LG a spus că se așteaptă ca stocul de comenzi pentru Vehicle Component Solutions, cea mai nouă divizie de afaceri a companiei, în creștere rapidă, să se apropie de venituri de 100.000 de miliarde de câștiguri până la sfârșitul anului, aceste venituri fiind repartizate pe mulți ani.

Instagram și Messenger lansează avatarurile animate pentru apelurile video CITEȘTE ȘI Instagram și Messenger lansează avatarurile animate pentru apelurile video

Aceasta ar fi o creștere de la peste 80.000 de miliarde de woni (61,72 miliarde de dolari) la sfârșitul lunii martie, potrivit unui raport al eBest Investment & Securities de luni.

Vehicle Component Solutions, care produce și sisteme de infotainment și lămpi, a obținut profit anul trecut și a raportat vânzări de 2.400 de miliarde de woni în trimestrul ianuarie-martie.

Vineri, LG Electronics a estimat că profitul din exploatare din al doilea trimestru a crescut cu 12,7% față de anul anterior, la 892,7 miliarde de woni, al doilea cel mai mare profit obținu în trimestrul aprilie-iunie de până acum. Singura dată când LG a anunțat un profit mai mare în al doilea trimestru a fost în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg electronics
electrocasnice