Mai mulți utilizatori Google Pixel întâmpină probleme cu camera foto

Mai mulți utilizatori Google Pixel întâmpină probleme cu camera foto
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 2 dec 2016

Telefoanele Google Pixel și Google Pixel XL sunt echipate cu camere foto performante, despre care compania susține că ar fi chiar cele mai bune de pe piață, dar, aparent, acestea întâmpină și unele probleme, scrie International Business Times, citând comentariile utilizatorilor nemulțumiți de pe forumul Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai mulți utilizatori se plâng pe forumul dedicat produselor Google că aplicația foto se blochează în momentul în care aceștia încearcă să realizeze o fotografie și, totodată, imaginile sunt uneori acoperite de linii roz și violet.

Problemele au fost semnalate prima dată în octombrie, pe forumul Google, de un utilizator care afirmă că gigantul american i-a înlocuit telefonul cu unul nou, însă și al doilea dispozitiv are aceleași neajunsuri.

Sistemul de inteligență artificială folosit de Google a deprins abilități a căror funcționare nu o înțeleg nici inginerii companiei CITEȘTE ȘI Sistemul de inteligență artificială folosit de Google a deprins abilități a căror funcționare nu o înțeleg nici inginerii companiei

Google nu a comentat public probleme pe care le întâmpină cele două telefoane. Totuși, există utilizatori care spun că au fost contactați recent de Google prin e-mail în legătură cu această problemă.

Cauza problemei nu este clară deocamdată, însă unii specialiști, precum și unii utilizatori, spun că problema ar putea fi una de hardware, ceea ce înseamnă că Google ar putea fi nevoită să înlocuiască telefoanele. În luna lansării, au fost semnalate unele probleme legate de fotografiile realizate cu telefoanele Pixel, însă acestea au putut fi rezolvate cu ajutorul unui update de software.

Lansate în octombrie, telefoanele inteligente Google Pixel și Google Pixel XL, de 5, respectiv 5,5 inci concurezează cu iPhone pe segmentul premium al pieței de smartphone-uri. Cele două telefoane sunt primele sub acest brand, înlocuind marca Nexus, folosită anterior de Google.

Telefoanele Pixel sunt dotate cu o cameră foto principală cu rezoluție 12,3 megapixeli. La momentul lansării, reprezentanții Google au afirmat că noile telefoane au “cea mai performantă cameră foto existentă”, argumentul fiind scorul acordat de experții de la DxOMark, de 89 de puncte, cel mai mare acordat până acum. Spre comparație, camera iPhone 7 a obținut un scor de 86 de puncte.

viewscnt
Afla mai multe despre
pixel
google
camera foto
defect
google pixel
telefon
smartphone
nexus