Mark Zuckerberg și-a cerut scuze publice pentru efectele Instagram asupra copiilor

Mark Zuckerberg și-a cerut scuze publice pentru efectele Instagram asupra copiilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2024

Șeful Meta Mark Zuckerberg le-a cerut scuze părinților care l-au acuzat că Instagram a contribuit la explotarea sau sinuciderea copiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Alături de alți șefi ai celor mai mari platforme de socializare, Zuckerberg a participat la audierea comisiei juridice a Senatului american pe tema siguranței copiilor în cadrul rețelelor sociale.

În fața părinților ai căror copii au fost exploatați ori care s-au sinucis, care susțin că la bază au stat platforme precum Instagram, Zuckerberg și-a cerut scuze.

PayPal declanșează concedieri. Scrisoare către angajați: \ CITEȘTE ȘI PayPal declanșează concedieri. Scrisoare către angajați: "Vă scriu pentru a împărtăși vestea dificilă... "

„Îmi pare rău pentru tot prin ce ați trecut cu toții. Este groaznic. Nimeni nu ar trebui să treacă prin lucrurile pe care le-au suferit familiile voastre” a spus acesta în Senat.

Dintre toți participanții, printre care s-au numărat inclusiv Linda Yaccarino de la X, Shou Zi Chew de la TikTok și Evan Spiegel de la Snap, șeful Meta a avut de înfruntat cele mai dure întrebări.

Dincolo de răspunsurile mestecate, pe tema verificării vârstei utilizatorilor Mark Zuckerberg a aruncat responsabilitatea pe magazinele de aplicații.

Acesta spune că Apple și Google, ar trebui să realizeze verificarea vârstei în momentul instalării aplicațiilor de iPhone sau Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
instagram
copii