Mark Zuckerberg: Threads are aproape 100 de milioane de utilizatori

Mark Zuckerberg: Threads are aproape 100 de milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 oct 2023

La trei luni distanță de când a fost lansată, Threads, noua rețea socială a Meta, se apropie (din nou) de 100 de milioane de utilizatori pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Zuckerberg, șeful Meta, a anunțat, într-o postare în care face o scurtă analiză a evoluției noii rețele sociale Threads, că aceasta are acum aproape 100 de milioane de utilizatori.

Nu este pentru prima oară când Threads ajunge la acest nivel. Pe fondul entuziasmului și curiozității, noua rețea a celor de la Meta depășise 100 de milioane de utilizatori la cinci zile din momentul lansării.

Meta își dublează profitul net din trimestrul 3 CITEȘTE ȘI Meta își dublează profitul net din trimestrul 3

A urmat o pantă descendentă pentru Threads. Traficul aceștia a scăzut în săptămânile care au urmat, înainte să revină pe creștere.

În același timp, Meta a lucrat la îmbunătățirea funcționalității rețelei, după ce a lansat-o, în grabă, cu un set minim de funcții. Printre altele, Threads a dobândit o funcție de căutare și una de editare a postărilor.

Threads încă nu este disponibilă în Europa, însă, șeful platformei, Adam Mosseri, spune că speră să adauge suport și pentru cadrul legislativ european în lunile care urmează.

În ultimul trimestru, Meta a înregistrat venituri de 34 de miliarde de dolari, în creștere cu 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
threads
rețea socială