Apple lansează iOS 17.1

Apple lansează iOS 17.1
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 oct 2023

Primul update de funcționalitate pentru iOS 17 este acum disponibil pentru iPhone-urile compatibile și aduce o serie de îmbunătățiri minore.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transferurile directe de fișiere între dispozitivele companiei, numite AirDrop, pot fi acum realizate și cu ajutorul cloud-ului.

Această opțiune va fi utilă în special în cazul transferului fișierelor de mari dimensiuni. În loc ca cele două dispozitive între care se face transferul să stea în apropiere cât timp durează trimiterea fișierului, acestea se pot depărta, iar fișierul va fi trimis prin intermediul serverelor Apple.

Analiză Ookla: Există diferențe mari între vitezele promise de furnizorii de internet și vitezele reale, inclusiv în România GRAFICE CITEȘTE ȘI Analiză Ookla: Există diferențe mari între vitezele promise de furnizorii de internet și vitezele reale, inclusiv în România GRAFICE

Apple Music primește mai multe îmbunătățiri prin acest update. Funcționalitatea „Love” este înlocuită cu „Favorite”,  iar melodiile marcate acum ca favorite vor fi adăugate automat în librăria personală de muzică.

Serviciul de streaming oferă acum și o nouă opțiune de personalizare a coperților adăugate listelor de melodii, coperți care folosesc un set prestabilit de creații, ce pot avea diverse culori.

În fine, Apple Music va sugera acum cântece pe care le consideră potrivite pentru listele de melodii ale utilizatorului. Acestea vor fi afișate la sfârșitul unui playlist, la fel ca la Spotify.

Din acest update nu face parte noua aplicație de menținere a unui jurnal personal, pe care Apple a promis-o în vară, când a prezentat prima oară iOS 17.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 17.1