Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari printr-o a doua ofertă de obligațiuni

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari printr-o a doua ofertă de obligațiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2023

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari prin intermediul unei a doua oferte de obligațiuni, a relatat luni Bloomberg News, citând o persoană familiarizată cu chestiunea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit articolului, componenta cu cea mai lungă perioadă de maturitate, de 40 de ani, a emisiunii de obligațiuni, formată din cinci părți, ar putea avea un randament cu 2,15 puncte procentuale peste cel al titlurilor americane de Trezorerie, scrie News.ro.

Reddit testează o nouă funcție de comunicare pentru membrii comunităților CITEȘTE ȘI Reddit testează o nouă funcție de comunicare pentru membrii comunităților

Compania părinte a Facebook intenționează să folosească fondurile pentru a ajuta la finanțarea cheltuielilor de capital, la răscumpărarea acțiunilor sale comune aflate în circulație și pentru achiziții sau investiții.

Meta, care nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters, a strâns anul trecut 10 miliarde de dolari în prima sa emisiune de obligațiuni corporative.

Compania a raportat miercuri profit și venituri aferente primului trimestru peste așteptările analiștilor, iar acțiunile sale au crescut săptămâna trecută cu aproximativ 13%.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta platforms
obligațiuni