Microsoft lansează Copilot Pro la nivel global

Microsoft lansează Copilot Pro la nivel global
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2024

Copilot Pro, abonamentul prin care Microsoft încearcă să monetizeze AI-ul Copilot la fel cum face OpenAI cu ChatGPT Plus, este disponibil la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După ce, până acum, a fost disponibil într-un număr limitat de țări, abonamentul Copilot Pro devine activ în 222 de țări, ceea ce ar putea ajuta compania americană la atragerea mai multor plătitori.

Copilot Pro costă 20 de dolari pe lună și oferă acces la cele mai noi modele lingvistice dezvoltate de OpenAI, inclusiv GPT 4 Turbo.

Copilot for Security va fi lansat în aprilie CITEȘTE ȘI Copilot for Security va fi lansat în aprilie

Același abonament mai permite crearea boților specializați în diverse sarcini și folosirea Copilot în cadrul aplicațiilor din suita Office.

În plus, de acum Copilot Pro va fi disponibil și în cadrul aplicațiilor web din suita Microsoft 365. Asta înseamnă că, strict în versiunile de Word, Excel și restul aplicațiilor accesibile din browser-ul web, abonații pot folosi chatbot-ul Microsoft fără a plăti un abonament separat pentru suita de birou.

Gigantul american promite, de asemenea, că abonamentul  Copilot Pro va fi disponibil, în curând, și în cadrul aplicațiilor Office de iOS și Android.

Microsoft lucrează în prezent la noi facilități pentru Copilot, inclusiv unele care vor fi disponibile în cadrul sistemului de operare Windows 11. 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
copilot pro
ai
chatbot