Microsoft lansează o facilitate de backup automat pentru Windows 10

Microsoft lansează o facilitate de backup automat pentru Windows 10
scris 16 aug 2018

Utilizatorii de Windows 10 pot acum opta pentru salvarea automată online a celor mai importante fișiere și foldere.

Aplicația OneDrive, cea care poate fi folosită pentru a salva fișierele locale pe serverele serviciului de stocare online cu același nume deținut de Microsoft, poate acum realiza backup-ul automat al datelor importante.

Lansată în urmă cu două luni doar pentru companii, noua facilitate devine acum disponibilă tuturor utilizatorilor și poate fi folosită pentru salvarea automată pe OneDrive a folderelor, documentelor și imaginilor stocate local.

Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare CITEȘTE ȘI Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare

Backup-ul automat din Windows 10 este util pentru sincronizarea datelor accesate și modificate de pe mai multe dispozitive, asigurând accesul la cea mai nouă versiunea a fișierelor.

De asemenea, backup-ul este esențial pentru restaurarea datelor pierdute în urma defectării PC-ului sau a unui atac ransomware.

Noua facilitate poate fi activată dinn aplicația OneDrive, tab-ul Auto Save, secțiunea Protection of important folders.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
windows 10
onedrive
backup