Microsoft pregătește mii de concedieri

Microsoft pregătește mii de concedieri
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2023

Microsoft Corp plănuiește să reducă mii de locuri de muncă, unele posturi urmând să fie eliminate în diviziile de resurse umane și inginerie, potrivit CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Radiodifuzorul britanic Sky News a relatat, citând surse, că Microsoft intenționează să reducă aproximativ 5% din forța sa de muncă, adică aproximativ 11.000 de posturi.

Și Bloomberg News a relatat că Microsoft ar putea reduce personalul de recrutare cu până la o treime.

Apple lansează „cel mai puternic și mai eficient chipset” CITEȘTE ȘI Apple lansează „cel mai puternic și mai eficient chipset”

Compania avea 221.000 de angajați cu normă întreagă, dintre care 122.000 în Statele Unite și 99.000 la nivel internațional, la data de 30 iunie, potrivit declarațiilor.

Microsoft se află sub presiune pentru a menține ratele de creștere ale unității sale de cloud computing Azure, după ce mai multe trimestre de scădere pe piața computerelor personale au afectat vânzările de Windows și dispozitive.

În octombrie, Axios a relatat că Microsoft a concediat sub 1.000 de angajați din mai multe divizii.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
securitate
microsoft sharepoint server
microsoft exchange server