Aplicațiile Apple Music și Apple TV pot fi testate pe Windows

Aplicațiile Apple Music și Apple TV pot fi testate pe Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 ian 2023

Apple a lansat, în stadiu de Preview, versiunile de Windows ale aplicațiilor Apple Music și Apple TV, care pot fi descărcate din magazinul oficial și testate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum promitea Microsoft încă din urmă cu trei luni, Apple Music și Apple TV pot fi acum folosite pe Windows, chiar dacă doar ca versiuni de test, înainte de lansarea variantelor finale.

Cele două aplicații oferă acces la funcționalități de bază și dispun de aceeași interfață cu care utilizatorii sunt obișnuiți de la versiunile disponibile pe dispozitivele Apple.

Apple ar putea adăuga ecrane touch unora dintre Mac-uri CITEȘTE ȘI Apple ar putea adăuga ecrane touch unora dintre Mac-uri

Așa cum era de așteptat, utilizatorii pot asculta muzica disponibilă prin streaming în Apple Music și pot accesa serviciul TV+ prin intermediul aplicației Apple TV.

Deși Apple atrage atenția că sunt doar versiuni de test, care pot avea încă bug-uri, cele două aplicații par să funcționeze suficient de fluent în acest moment.

Apple și Microsoft mai lucrează împreună la o funcție prin care fotografiile salvate în iCloud sunt sincronizate cu aplicația Photos din Windows, pentru a putea fi accesate cu ușurință și de pe PC-uri.

Colaborarea dintre cele două companii este dictată de interese comune. Microsoft vrea să păstreze utilizatorii care au PC-uri cu Windows și dispozitive Apple, în vreme ce Apple poate dobândi noi abonați la propriile servicii de streaming.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
apple tv
windows