Microsoft și Apple lucrează împreună pentru rezolvarea problemelor de compatibilitate ale aplicației iCloud pentru Windows 10

Microsoft și Apple lucrează împreună pentru rezolvarea problemelor de compatibilitate ale aplicației iCloud pentru Windows 10
scris 23 nov 2018

Cel mai recent update de Windows 10 a făcut aproape imposibilă folosirea serviciului iCloud pe PC-urile cu Windows 10, astfel că Microsoft și Apple încearcă împreaună să rezolve problema.

Aplicația iCloud pentru Windows 10 a fost grav afectată de cel mai recent update pentru Windows 10, numit October 2018 update. Sunt afectați atât utilizatori care vor să o instaleze, cât și cei care o au deja instalată.

Instalarea iCloud pe Windows 10 cu cel mai nou update nu este posibilă, fiind prezentat un mesaj de eroare al cărui text nu oferă indicii cu privire la cauzele problemei.

De cealaltă parte, când aplicația este deja instalată și s-a făcut ulterior update-ul de Windows, cele mai importante funcții, în frunte cu sincronizarea datelor, încetează să mai funcționeze corect.

Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta CITEȘTE ȘI Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta

Microsoft a anunțat că oferă informații inginerilor Apple despre felul în care pot fi rezolvate problemele de compatibilitate între aplicația iCloud și cel mai nou update de Windows 10.

În plus, pentru a nu afecta și mai mulți utilizatori, Microsoft va bloca instalarea update-ului de Windows 10 pe PC-urile care au instalată aplicația iCloud până la soluționarea problemei.

Aplicația iCloud pentru Windows 10 permite utilizatorilor să acceseze de pe PC documentele și toate celelalte fișiere stocate pe serverele serviciului iCloud și sincronizate cu dispozitivele Apple, precum iPhone și iPad.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
apple
icloud
windows 10