O aplicație creată de doi frați din Brașov, premiată de Facebook într-un concurs pentru startup-uri

O aplicație creată de doi frați din Brașov, premiată de Facebook într-un concurs pentru startup-uri
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 14 iul 2017

O aplicație pentru învățarea limbilor străine dezvoltată de foi frați din Brașov a fost premiată de Facebook, într-un concurs adresat startup-urilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mondly Languages, aplicație gratuită creată de startup-ul din Brașov ATi Studios, fondat de frații Alexandru și Tudor Iliescu, a fost desemnată de Facebook cea mai de succes aplicație din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Concursul FbStart Apps of the Year premiază cele mai inovatoare și de succes aplicații înscrise în programul FbStart, prin care rețeaua socială  sprijină dezvoltarea și promovarea startup-urilor și ajută la finanțarea acestora, punându-le în legătură cu potențiali investitori.

În competiția organizată de Facebook au fost înscrise 900 de aplicații din 87 de țări.

Mondly a fost lansată în 2014 și, de atunci, a fost descărcată de 20 de milioane de persoane din 190 de țări. În august 2016, startup-ul a lansat primul chatbot (sistem care folosesește inteligența artificială pentru a comunica cu utilizatorii) pentru învățarea limbilor străine, acesta fiind integrat în aplicație.

Germanul care a fondat furnizorul român de soluții VPN CyberGhost: Uitați de Silicon Valley, România este o destinație mai bună pentru startup-uri! Prietenii l-au considerat “nebun” venind în România CITEȘTE ȘI Germanul care a fondat furnizorul român de soluții VPN CyberGhost: Uitați de Silicon Valley, România este o destinație mai bună pentru startup-uri! Prietenii l-au considerat “nebun” venind în România

Recent, Mondly a lansat o aplicație pentru învățarea limbilor străine în realitatea virtuală (VR), care combină inteligența artificială cu tehnologia pentru recunoaștere vocală, fiind prima aplicație pentru învățarea limbilor străine care reunește aceste tehnologii. Aplicația VR le permite utilizatorilor să poarte cu personaje virtuale discuții similare cu cele din viața reală, în aproximativ 30 de limbi.  

În total, Facebook a premiat 5 aplicații dezvoltate de startup-uri, câștigătoarea marelui premiu fiind o aplicație din Armenia, SoloLearn, care ajută utilizatorii să învețe limbaje de programare.

viewscnt
Afla mai multe despre
mondly
ati studios
facebook
startup
start-up
mondly languages
brasov
fbstart