O aplicație interesantă a realității virtuale: bilete la evenimente cu previzualizare panoramică

O aplicație interesantă a realității virtuale: bilete la evenimente cu previzualizare panoramică
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 apr 2016

O companie americană care se ocupă cu vânzarea online de bilete la evenimente sportive și concerte a lansat o facilitate care le permite clienților să vadă, cu ajutorul realității virtuale, ce locuri vor avea înainte să cumpere biletele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rukkus este o aplicație care vinde bilete la diverse evenimente din Statele Unite. Printre partenerii Rukkus se numără ligile sportive americane NBA, NHL, NFL și MLB. Compania vinde bilete atât la evenimentele sportive din aceste ligi, cât și la concertele organizate pe stadioanele echipelor.

Sub denumirea Seat360, aplicația Rukkus oferă acum posibilitatea previzualizării panoramice la persoana întâi. Filmarea realizată cu o cameră video care filmează la 360 de grade, permite clienților să își facă o părere exactă despre cum se va vedea evenimentul de pe locul pe care-l vor avea.

Aplicația este compatibilă și cu sisteme de realitate virtuală precum Google Cardboard, care oferă și mai mult realism experienței.

Disponibilă pentru Android și iOS, aplicția celor de la Rukkus este un bun exemplu de cum pot fi folosite într-un mod util tehnologii precum filmarea panoramică, realitatea augumentată sau realitatea virtuală.

În anii următori vom fi martorii unei explozii a aplicațiilor bazate pe aceste tehnologii. Alături de Internet of Things, realitatea virutală este un domeniu ale cărui aplicații sunt limitate doar de imaginație.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
filmare panoramica
vr
realitate virtuala