Olandezii de la NetRom Software angajează în România, cu un nou birou

Olandezii de la NetRom Software angajează în România, cu un nou birou
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV specializată în dezvoltarea de de software cu aplicabilitate în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate, sănătate, deschide un centru de dezvoltare în Timișoara și va angaja aproximativ 100 de specialiști IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biroul NetRom din Timișoara va ocupa o suprafață de 1.100 metri pătrați și va funcționa în ISHO Offices.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

NetRom este o companie olandeză de software ce dezvoltă soluții pentru furnizori independenți de software sau departamente IT ale organizațiilor mari, inclusiv companii listate la nivel mondial.

Subsidiara din Timișoara va funcționa ca parte a centrului de dezvoltare NetRom Software din România, a cărui echipă de peste 375 angajați a crescut începând cu 1999 în Craiova.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Activitatea centrului din Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții premium de software cu aplicabilitate în diverse industrii din diferite țări europene, ca și din SUA și Canada. Investiția va genera și un număr de 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

Noul biroul din Timișoara va fi functional începând din septembrie 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
netrom software
it