Open AI lansează un nou abonament pentru ChatGPT

Open AI lansează un nou abonament pentru ChatGPT
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2024

În paralel cu dezvoltarea limbajului lingvistic folosit, Open AI lucrează și la creșterea veniturilor generate de ChatGPT și lansează acum un nou abonament.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noul abonament se numește ChatGPT Team și are în vedere „echipe mici”, de până la 149 de oameni, precum cele companiilor mici și mijlocii.

ChatGPT Team creează un spațiu de lucru dedicat echipelor, având inclusiv instrumente pentru administratori, conform companiei americane.

Facebook și Instagram introduc unele dintre cele mai dure restricții luate vreodată față de adolescenți CITEȘTE ȘI Facebook și Instagram introduc unele dintre cele mai dure restricții luate vreodată față de adolescenți

Noul abonament oferă acces la cel mai nou model lingvistic, GPT-4, și la generatorul de imaginii DALL-E 3. În plus, utilizatorii pot face upload documentelor care trebuie analizate de chatbot, pot crea chatboți personalizați și vor mai primi acces în timp și la alte funcționalități.

Un abonament costă 30 de dolari pe lună per utilizator sau 25 de dolari pe lună per utilizator dacă se plătește anual.

Asta face ca ChatGPT Team să fie plasat ca preț peste ChatGPT Plus, dar sub ChatGPT Enterprise.

viewscnt
Afla mai multe despre
open ai
chatgpt
chatbot
ai