Oracle a început să concedieze angajați în Statele Unite, în cadrul unui plan de restructurare la nivel global pentru reducerea cheltuielilor

Oracle a început să concedieze angajați în Statele Unite, în cadrul unui plan de restructurare la nivel global pentru reducerea cheltuielilor
scris 2 aug 2022

Oracle a început să concedieze angajați în Statele Unite, a anunțat The Information, citând o persoană care are informații directe în acest caz, transmite Reuters.

Publicația a relatat în iulie că Oracle se gândește să elimine mii de locuri de muncă la nivel global, vizând reduceri de costuri de până la 1 miliard de dolari, scrie News.ro.

YouTube încearcă să determine creatorii de conținut să-și transforme filmările în clone de TikTok CITEȘTE ȘI YouTube încearcă să determine creatorii de conținut să-și transforme filmările în clone de TikTok

La 31 mai, compania avea aproximativ 143.000 de angajați cu normă întreagă, potrivit ultimului său raport anual.

Disponibilizările de la Oracle vor afecta angajații din birourile sale din regiunea San Francisco Bay, potrivit articolului de luni, care nu a menționat numărul de angajați afectați.

Oracle nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Articolul mai spune că în următoarele săptămâni și luni sunt așteptate disponibilizări în Canada, India și părți ale Europei.

Giganții tehnologici Microsoft, Alphabet și Apple au discutat, de asemenea, despre reduceri sau încetinirea planurilor de angajare ca răspuns la creșterea costurilor și temerile de recesiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
oracle
concedieri