FOTO Galaxy S22 va fi disponibil într-o nouă culoare

FOTO Galaxy S22 va fi disponibil într-o nouă culoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2022

Samsung va lansa în curând o nouă versiune coloristică pentru smartphone-ul Galaxy S22, pe care o va numi „Bora Purple”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pe 10 august, în ziua în care vor fi prezentate noile smartphone-uri pliabile ale companie, Samsung va lansa și o nouă versiune de Galaxy S22, care va diferi de cele până acum doar prin culoare.

Galaxy S22 este deja disponibil pe violet, însă, „Bora Purple” va fi o nuanță diferită, de la care Samsung așteaptă, probabil, o revigorare a vânzărilor, înainte de lansarea upgrade-ului de anul viitor.

Samsung a creat o funcție de protejare a datelor personale pentru smartphone-uri pe durata reparațiilor în service CITEȘTE ȘI Samsung a creat o funcție de protejare a datelor personale pentru smartphone-uri pe durata reparațiilor în service

Din punct de vedere tehnic, nu se schimbă nimic - aceleași componente vor exista la interior.

Noua culoare va fi aplicată doar pe S22, nu și pe S22 Plus sau pe S22 Ultra. Telefoanele colorate în Bora Purple vor intra pe piață la același preț de 800 de dolari, ca și versiunea lansată în primăvară.

Samsung va organiza un eveniment pe 10 august, unde vor fi prezentate mai multe produse, în frunte cu smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. Tot atunci sunt așteptate noi modele de smartwatch-uri și căști wireless.

FOTO Galaxy S22 va fi disponibil într-o nouă culoare

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s22
smartwatch