Orange introduce în România serviciul Chat Messages

Orange introduce în România serviciul Chat Messages
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2017

Orange România introduce, în premieră în Europa pentru grupul de telecomunicații francez, aplicația Chat Messages, serviciu disponibil tuturor clienților cu aplicația Android Messages. Accesul la Chat Messages nu este taxat, pentru utilizarea acestuia fiind tarifat doar traficul de date consumat, conform planului tarifar deținut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii aplicației Android Messages pot vedea în timp real când interlocutorii tastează și când au citit mesajul, pot distribui imagini de rezoluție mare și conținut video; pot transmite emoji, GIF-uri, stickere, precum și mesaje audio; pot distribui locația și au opțiunea de a crea grupuri de chat cu familia și prietenii, dacă aceștia sunt utilizatori ai serviciului Chat Messages de la Orange.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Chat Messages este deja activ pe telefoanele Nokia 3, Orange Dive 72, Sony Xperia XZ Premium, Moto E4, Moto Z2 Play și Blackberry KEYone. Aplicația este totodată disponibilă pentru toți clienții Orange cu telefoane Android, cu sistem de operare 4.4, Kitkat sau versiunile superioare.

Directorul general al Samsung Electronics a demisionat invocând o criză fără precedent CITEȘTE ȘI Directorul general al Samsung Electronics a demisionat invocând o criză fără precedent

Aplicația Android Message poate fi descarcată din Google Play Store și se va regăsi pre-instalată pe următoarele modele de telefoane Android comercializate de Orange.

Clienții care folosesc Chat Messages pot comunica chiar și cu cei care nu au un telefon cu Android Messages, întrucât tehnologia va transmite mesajul sub forma SMS, atunci când este necesar.

Toate Chat Messages sau SMS sunt păstrate în același loc, grupate pe contacte.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
chat messages
android messages