Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara, atacată de hackeri. Autoritățile au sesizat Poliția, DIICOT și SRI

Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara, atacată de hackeri. Autoritățile au sesizat Poliția, DIICOT și SRI
scris 24 feb 2020

Pagina oficială de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost atacată de hackeri, în urma acestui incident administrația locală sesizând Poliția, SRI și DIICOT și încercând să-și recupereze drepturile de administrator.

"În urma unui atac informatic, pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara a fost furată și apoi închisă de către persoane necunoscute în noaptea de vineri, 21 februarie, spre sâmbătă, 22 februarie 2020. Accesul tuturor administratorilor paginii a fost restricționat. Este o acțiune fără precedent în județul nostru și, probabil, și în țară. Am făcut sesizări către instituțiile statului abilitate - Serviciul Român de Informații, DIICOT, Poliție - și sperăm să o putem recupera", se arată într-un comunicat al Primăriei Hunedoara.

Twitter a suspendat 70 de conturi pro - Michael Bloomberg CITEȘTE ȘI Twitter a suspendat 70 de conturi pro - Michael Bloomberg

Potrivit autorităților locale, în cei aproape patru ani de existență, pagina a adunat 18.500 de aprecieri și peste 19.000 de urmăritori interesați de informațiile postate, care se refereau la activitatea instituției sau erau anunțuri de interes public, utile cetățenilor scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
primaria hunedoara
facebook