Pentagonul încă nu a preluat nota de plată pentru rețeaua Starlink din Ucraina, spune Musk

Pentagonul încă nu a preluat nota de plată pentru rețeaua Starlink din Ucraina, spune Musk
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2022

Miliardarul Elon Musk cea mai înstărită persoană din lume, a declarat că serviciile Starlink ale companiei SpaceX nu au primit nicio finanțare din partea Departamentului american al Apărării, la o zi după ce potrivit unor informații Pentagonul ar lua în considerare plata rețelei de sateliți Starlink în Ucraina, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

SpaceX pierde aproximativ 20 de milioane de dolari pe lună din cauza serviciilor neplătite și a costurilor legate de măsurile de securitate pentru apărarea împotriva războiului cibernetic, dar "vom continua să o facem", a scris Musk pe Twitter.

EXCLUSIV WDP, coordonat de o familie de milionari din Belgia, și-a asigurat teren pentru un nou parc logistic de amploare, amplasat strategic. Una dintre cele mai mari suprafețe de construcții tranzacționată în ultimii ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV WDP, coordonat de o familie de milionari din Belgia, și-a asigurat teren pentru un nou parc logistic de amploare, amplasat strategic. Una dintre cele mai mari suprafețe de construcții tranzacționată în ultimii ani

"Nu avem bani de la Departamentul american al Apărării, dar mai multe alte țări, organizații și persoane fizice plătesc pentru între 11.000 și 25.000 de dolari pentru terminale", a spus Musk, potrivit Hotnews.ro.

Musk, cea mai bogată persoană din lume și director executiv al Tesla, a declarat că SpaceX cheltuiește aproape 20 de milioane de dolari pe lună pentru menținerea serviciilor de satelit în Ucraina și că firma a cheltuit aproximativ 80 de milioane de dolari pentru a le susține.

Pentagonul ia în considerare posibilitatea de a plăti pentru serviciul către Ucraina, a relatat luni Politico, citând doi oficiali americani implicați în discuții.

Săptămâna trecută, Elon Musk afirma într-un mesaj postat pe Twiter, că SpaceX nu poate finanța ”la nesfârșit” serviciul de Internet Starlink în Ucraina.

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
internet