Photoshop pentru iPad, lansat oficial

Photoshop pentru iPad, lansat oficial
scris 5 nov 2019

Adobe s-a ținut de cuvânt și a lansat, la un an după anunțul oficial, Photoshop pentru iPad.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Spre dezamăgirea unora, Photoshop pentru iPad nu este în această primă versiune la același nivel cu versiunea pentru PC, lipsind o serie de instrumente cu care utilizatorii lucrau pe desktop.

Cei de la Adobe promit, însă, că se vor concentra pe completarea setului de instrumente și anunță că vor adăuga instrumente noi cu fiecare update ce va fi lansat pentru iPad.

Prima versiune de Photoshop pentru iPad se concentrează pe compoziție și editare, incluzând funcțiile de bază pentru selecție, desenare și măști, alături de cele pentru crearea și gestionarea layer-elor.

VIDEO Diablo IV, prezentat oficial CITEȘTE ȘI VIDEO Diablo IV, prezentat oficial

Adobe a redesenat spațiul de lucru, optimizând-ul pentru funcțiile touch ale tabletei și pentru Apple Pencil. Nu lipsește nici suportul complet pentru fișierele PSD.

În ceea ce privește performanța versiunii de iPad, Adobe promite că vor putea fi editate fișiere cu sute de layere fără a fi observată o încetinire a procesării.

Ca și versiunea de PC, fișierele prelucrate pe iPad vor putea fi sincronizate prin intermediul Creative Cloud. Modificările făcute offline vor fi sincronizate automat când tableta se va conecta la internet.

Photoshop pentru iPad include o perioadă de testare gratuită de 30 zile. Apoi, aceasta poate fi folosită pe baza unui abonament de 9.99 dolari pe lună sau ca parte a subscripției pentru Adobe Creative Cloud.

viewscnt
Afla mai multe despre
photosohop
ipad
adobe