Pixel 6 va avea o funcție exclusivă de eliminare rapidă a oamenilor și obiectelor nedorite din poze

Pixel 6 va avea o funcție exclusivă de eliminare rapidă a oamenilor și obiectelor nedorite din poze
scris 11 oct 2021

Viitoarea serie de smartphone-uri Pixel, prin intermediul Google Photos, va beneficia de o nouă funcție de editare foto, care face o joacă de copii din eliminarea elementelor nedorite din fotografii.

Viitoarea facilitate de editare foto se va numit Magic Eraser și va face parte din Google Photos, însă, disponibilitatea acesteia va fi limitată artificial de Google pentru noile smartphone-uri Pixel 6, cu scopul încurajării vânzării acestora.

Conform informațiilor scăpate pe internet, opțiunea va fi extrem de simplu de folosit, necesitând doar câteva atingeri. Cel mai probabil, după selectarea noului instrument, utilizatorii vor trebui doar să selecteze cu degetul persoanele sau obiectele pe care vor să le scoată din fotografii.

Apple face apel la decizia din procesul cu Epic CITEȘTE ȘI Apple face apel la decizia din procesul cu Epic

Această opțiune nu este singura noutate despre care s-a aflat înainte de lansarea smartphone-urilor Pixel. Acestea vor avea o funcție de securitatea care va înregistra și trimite automat o înregistrare video în caz de urgență.

După configurarea acestei opțiuni, utilizatorul va trebui să apese butonul de pornire de 5 ori. Filmarea va fi stocată automat în contul Google, unde va fi păstrată vreme de 7 zile. Dacă utilizatorul dorește, filmarea respectivă poate fi trimisă automat către contactul de urgență.

Dintr-o serie de materiale de presă care nu au fost păzite suficient de bine de compania americană, a ieșit la iveală faptul că Google urmează să promită 5 ani de update-uri de securitate (din momentul lansării) pentru seria Pixel 6.

Asta înseamnă că cele două smartphone-uri, care vor fi prezentate oficial pe 19 octombrie, vor beneficia de suport până în 2026.

viewscnt
Afla mai multe despre
pixel 6
smartphone
google