Facebook a picat, din nou, vineri seara

Facebook a picat, din nou, vineri seara
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 oct 2021

Pentru a doua oară în ultimele cinci zile, serviciile Facebook nu au putut fi accesate pentru o perioadă destul de lungă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După 10 seara, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara.

Și de această dată, Facebook și-a prezentat “scuzele sincere”, însă de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

Apple lucrează la o soluție care controlează mai multe funcții ale mașinilor CITEȘTE ȘI Apple lucrează la o soluție care controlează mai multe funcții ale mașinilor

Nu se știu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explicație “o setare modificată este de vină”, care nu explică prea clar ce s-a întâmplat, de această dată.

Facebook spune că, între timp, a rezolvat problema.

Cert este că, în decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicații de comunicare, WhatsApp și Messenger. Dacă Facebook și Instagram nu sunt pierderi esențiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării cu cei dragi devine o problemă cu repetiție pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicațiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ șase ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp
messenger
instagram