Qoobiss vizează extinderea pe piețele din Spania și Estonia

Qoobiss vizează extinderea pe piețele din Spania și Estonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2023

După România și Republica Moldova, startup-ul Qoobiss, care a creat o soluție pentru identificarea utilizatorilor la distanță, vizează extinderea în alte două noi piețe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Estimăm o creștere de peste 200% a portofoliului de clienți în 2023 față de anul trecut. La nivelul întregii piețe, automatizarea procesului de KYC accelerează, punându-se accent pe utilizarea tehnologiilor avansate, precum inteligență artificială, învățare automată și prelucrarea limbajului natural. Acest lucru va conduce la reducerea costurilor și la îmbunătățirea eficienței procesului de tip KYC”, spune Ileana Comănescu, Product Manager KYC Global la Qoobiss, menționând că, în 2023, vizează implementarea serviciului de identificare video la distanță pentru cel puțin un beneficiar din Spania sau Estonia, țări pe care compania le are în vedere pentru extinderea operațiunilor. 

VIDEO PROFIT LIVE Aurelia Vișinescu, co-proprietar Domeniile Săhăteni: Nu e ușor să exporți vin românesc. Avem o problemă legată de imagine. Nu e suficient să mergi la un târg CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Aurelia Vișinescu, co-proprietar Domeniile Săhăteni: Nu e ușor să exporți vin românesc. Avem o problemă legată de imagine. Nu e suficient să mergi la un târg

În prezent, Qoobiss are birouri în România și Republica Moldova.

„Pentru acest an, avem în vedere atât extinderea geografică, cât și diversificarea portofoliului de clienți, țintind mai multe industrii. Targetul nostru este ca, până la finalul anului, să furnizăm soluții pentru cel puțin una dintre următoarele industrii: servicii medicale, telecom, asigurări și pensii private”.

viewscnt
Afla mai multe despre
qoobiss
identificare