Reddit a prezentat un concurent pentru Clubhouse

Reddit a prezentat un concurent pentru Clubhouse
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 apr 2021

După Facebook și Twitter, Reddit este cea mai nouă rețea socială care își anunță pretențiile pe zona de conținut audio, cu un produs care se va numi Reddit Talk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Reddit a anunțat că nu va sta cu mâinile în sân, în vreme ce mai toate celelalte platforme se grăbesc să intre pe piața conținutului audio, după ce le-a fost deschis apetitul de Clubhouse, ci va lansa o replică proprie, cu o abordare proprie.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Reddit a prezentat câteva principii și imagini ale viitoarei sale aplicații, care nu se sfiește să preia idei de la Clubhouse, pe care le combină cu propria viziune.

Sesiunile audio vor fi organizate și găzduite în subreddit-urile rețelei. În orice subreddit vor putea fi organizate sesiuni audio, alături de tradiționalele discuții în scris.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Un rol cheie, și în acest caz, îl vor juca moderatorii rețelei. Aceștia vor iniția conferințele și vor acorda vorbitorului drepturi prin care acesta va putea gestiona discuțiile - adăugarea temporară a unui alt vorbitor, eliminarea unor persoane, oprirea sunetului etc.

Dacă participarea la discuții va fi decisă de gazdă sau de moderatori, ascultarea va fi liberă - orice utilizator al platformei va putea asculta sesiunile live sau înregistrate, la fel cum poate accesa orice subreddit și postările adiacente.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Primii care vor putea folosi viitoare soluție audio vor fi moderatorii. Aceștia se pot înscrie pe o listă de așteptare, pentru a fi invitați în momentul în care produsul va intra în faza de testare.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
clubhouse
audio